Groepspraktijk Hulst

Hogeweg 6
4561 RA Hulst (NL)

Homeopathie

Anne Van Remortel - Klassiek Homeopaat - NVKH

Anne Van Remortel - Klassiek Homeopaat - NVKH

Anne Van Remortel - Klassiek Homeopaat - NVKH

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij het immuunsysteem op een zachte manier gestimuleerd wordt.

Zo kan het organisme zelf zijn balans herstellen en zullen symptomen verdwijnen.

Maar meer dan het verdwijnen van de symptomen, kan een homeopatische behandeling er voor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt.

Doordat er een bewustzijnsverhoging plaats vindt, wordt niet alleen de ziekte, maar vooral de ‘zieke mens’ genezen.

En dat is nu precies de reden waarom ik de klassieke homeopathie zo hoog in het vaandel draag.


Laat ik me even voorstellen:

Mijn naam is Anne van Remortel (geboren in 1971).

Ik ben gehuwd, moeder van twee kinderen en heb mijn roeping gevonden in de klassieke homeopathie.

Toen ik zelf geconfronteerd werd met gezondheidsproblemen ben ik, na een lange zoektocht, uiteindelijk bij de klassieke homeopathie terecht gekomen. Nadat ik de positieve resultaten van deze behandeling zelf had kunnen ervaren, was mijn interesse gewekt en ben ik aan de studie klassieke homeopathie begonnen.


Ik ben gestart met een jaar medische basisopleiding in Amersfoort.

Mijn 5-jarige basisopleiding klassieke homeopathie heb ik gevolgd aan het CKH (Centrum voor Klassieke Homeopathie) in Leuven.

Deze heb ik verder aangevuld door meerdere seminaries bij te wonen van voorname homeopaten, waaronder : Anne Vervarcke, Farokh Master, Jenny Tree, Rajan Sankaran…


Bovendien heb ik een 2-jarige Post Graduaat opleiding gevolgd op universitair niveau aan het I.A.C.H. (International Academy of Classical Homeopathy) van George Vithoulkas.

George Vithoulkas is een van de voornaamste homeopaten van deze tijd, hij heeft o.a. in 1996 de Alternatieve Nobelprijs(Right Livelihood Award) gekregen. Hij is professor aan de Universiteit Geneeskunde in Griekenland.