Groepspraktijk Hulst

Hogeweg 6
4561 RA Hulst (NL)

Coaching & Counselling

Sandra van Damme - Coach & Counsellor

Sandra van Damme

Sandra van Damme - Registertherapeut BCZ®.  

De verbondenheid met en samenhang van de natuur vormt een inspiratiebron in mijn werk en leven en staat symbool voor de universele eenheid en de liefde voor alles wat leeft.

In 2002 schreef ik het boek 'Hoe ver het water kwam' over de Watersnoodramp van 1953; dit verhaal speelt zich af in Oost Zeeuws-Vlaanderen en het thema is traumaverwerking.

Communicatie is een van de 'tools' die, naast onder meer creativiteit, objectiviteit en sensitiviteit, ingezet wordt bij het helpen van mensen om zichzelf te helpen en helen. 
De afgelopen jaren heb ik de opleidingen (HBO) Counselling, Anatomie/Fysiologie/Pathologie en Mindfulnesstherapeut afgerond en diverse aanvullende cursussen gevolgd.
Verder wordt er op regelmatige basis inter/supervisie en her/bijscholing gevolgd en de nodige vakliteratuur gelezen om de kennis en kwaliteit op peil te houden. 
Het leven is een blijvend leer- en ontwikkelingsproces.
 
Registratienummer NFG: 7010157301
Registratienummer RBCZ: 809901

Publicaties

  • In 2002 schreef ik het boek 'Hoe ver het water kwam' over de Watersnoodramp van 1953; dit verhaal speelt zich af in Oost Zeeuws-Vlaanderen en het thema is traumaverwerking.
  • Susan Smit interviewde mij in 2003 voor het weekblad Libelle over het boek en de Watersnoodramp.